steven-mahieu

STEVEN MAHIEU – ZONDER FILTER ZA 9 DECEMBER 2017 – OCP

Als je als artiest in de pers wordt bejubeld met “Steven Mahieu is een stand-up comedian pur sang met niet te veel tralala: een man, een microfoon, een marcelleke, maar wel duizend kilo grappen.” of “Messcherp, met vuur en overgave” of 4 op 5 sterren krijgt in De Standaard. Dan weet je dat het goed zit. Als stand-up collega Wouter Deprez je omschrijft met “Het moment waarop je het meesterschap bereikt. Dat is waar Steven zich met deze voorstelling bevindt”. Dan weet je dat het goed zit.

“Zonder Filter”, de derde avondshow van Mahieu, borduurt zonder omwegen verder op de unieke bijna aardse stijl waarmee hij sinds 2011 een breed publiek aanspreekt. Mahieu slaagt er als geen ander in om de meest banale “dingen des levens” uit te rafelen en ze te herverpakken tot alle lachspieren het finaal overnemen van ieder vorm van logica. Zijn doel? Het onbespreekbare bespreekbaar te maken en mensen daar om te laten lachen.

Laat alle logica varen en ga ongefilterd mee in de wereld van Mahieu op zaterdag 9 december in het OCP, De Pinte. Wedden dat je er na weken nog met voldoening over napraat?