WELKOM!

 

Tijdens de kille winterperiode van een jaar dat de geschiedenis zal ingaan als 'Het Jaar Dat Corona Begon', hebben we getracht op een attractieve manier wat ontspanning aan te bieden in de vorm van
DE PINTE beLEEFT!

De actie bestond uit 2 uitgestippelde wandelroutes - van 6km & 10 km - in en rond het prachtige Parkbos van ons dorp. Doel was om op het parcours een paar vraagjes op te lossen en zo deel te nemen aan de wedstrijd. Die actie is ondertussen afgesloten, maar op vraag van heel wat deelnemers, willen we de plattegrond én de gpx-files permanent blijven aanbieden op onze site. 

De startlocatie & eindlocatie is telkens onze "Comedy Kelder", aan de zijkant van Kasteel Scheldevelde. 

 

PRAKTISCHE TIPS:

 

  • draag goed schoeisel, bij voorkeur botinnes of botten, want sommige delen kunnen er tijdens de winter vrij drassig bij liggen.

  • je passeert een aantal routes waar ook ruiters zijn toegelaten. Heb respect voor elkaar en wees ook voorzichtig wanneer iemand te paard wil passeren. 

  • Buggy's kunnen het sporadisch op enkele plekken wat moeilijker krijgen. Gebruik de plattegrond voor een shortcut indien nodig.

  • DPL is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. Wij maken voor deze wandeling gebruik van de openbare paden die beschikbaar zijn.

  • Heb respect voor dier & natuur! 
     

Laat ons aub een reactie na via onze social mediakanalen of via info@depinteleeft.be wat je van dit initiatief vindt.


En ... schrijf je misschien meteen in op onze nieuwsbrief!
Dan blijf voor altijd op de hoogte van ons cultureel aanbod!

Have fun!

WANDELROUTES

6 KM

10 KM

DE PINTE - PARCOURS 10km v2.png