top of page

za 09 mrt

|

Comedy Kelder @ Kasteel Scheldevelde

TRY OUT BERT GABRIELS & TIM LOOBUYCK

Bert Gabriëls gaat samen met collega Tim Loobuyck op pad en komt al even proefdraaien in onze uber-gezellige comedy-kelder in Kasteel Scheldevelde. Ongetwijfeld alweer een avondje om jezelf en je vrienden te trakteren op een overdosis lachspier-salvo's in het meest cozy plekje in de regio!

Helaas, deze registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
TRY OUT BERT GABRIELS & TIM LOOBUYCK
TRY OUT BERT GABRIELS & TIM LOOBUYCK

Tijd & Lokatie

09 mrt 2024 20:00

Comedy Kelder @ Kasteel Scheldevelde, Kasteellaan, 9840 De Pinte, België

Guests

Over het evenement

Over Bert Gabriels:

Bert Gabriëls wéét waarover hij spreekt: naast toneelregisseur is hij ook jurist, studeerde hij filosofie en werkte hij onder meer jarenlang als jurist voor de Dienst Vreemdelingenzaken. Hij maakte tal van televisieprogramma’s. Zo presenteerde hij vanaf 2009 samen met Henk Rijckaert “Zonde van de Zendtijd” (Canvas, VPRO, Ned 3) en ging hij in 2015 voor het programma ‘Terug naar Eigen Land” met een aantal bekende Vlamingen naar Irak om de route te volgen die vluchtelingen afleggen op weg naar Europa.

Als stand up comedian maakt hij zijn eerste volavond show in 2006 en ondertussen heeft hij er al vijf gemaakt. Naast zijn avondshows maakte hij ook “Shut Your Facebook”, een comedyshow voor tieners over het gebruik van sociale media. In 2019 maakte Bert zijn eindejaarsconférence (Radio 1, Streamz).

Al effe opwarmen?

* Bert over e-mailverkeer     

* Bert over juridisch denken     

* Bert over internationale communicatie     

* Bert over klimaatcrisis en energiebeleid

Over Tim Loobuyck: 

Tim Loobuyck is de eerste stand-up comedian in Vlaanderen die zich geout heeft als bedplasser. Met deze boodschap stapte hij in 2022 de eerste keer op het podium. Naast zijn bedplashistorie, heeft Tim het onder andere ook over zijn ervaringen met Sinterklaas, het medisch onderzoek in het derde middelbaar en gênante zalfjes afhalen in de apotheek. Zelfspot is hierbij nooit ver weg.

Met zijn herkenbare, toegankelijke humor weet deze Oost-Vlaming de sympathie van het publiek op te wekken. In zijn eerste comedywedstrijd in Nederland, schopte Tim het meteen tot in de finale. De vakjury voorspelde hem toen een heel mooie toekomst. Hollandse overdrijving of bevat het toch een kern van waarheid!? Ontdek het vooral zelf!

INFO:

  • COMEDY KELDER @ Kasteel Scheldevelde
  • DEUREN: 19:30 - AANVANG: 20:00 
  • Geen gereserveerde of genummerde plaatsen

Kaarten

  • BERT GABRIELS & TIM LOOBUYCK

    Zorg dat je de registratie volledig doorloopt ! Enkel zo wordt deze correct geregistreerd. De kaarten worden na betaling meteen via mail verzonden . Vragen? info@depinteleeft.be

    € 15,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page