top of page
Zoeken

05-04-2019 - BERLAEN feat Lien Van de Kelder - (voorprogramma Tim Leyman)BERLAEN, kwam, zag & overwon! Wouter Berlaen is live verdomd een TOP-entertainer. En ja, alleen échte TOP-muzikanten kunnen dat! Met lekker eigenzinnige teksten in gezapig Zults, weet hij het geheel vakkundig te verpakken in fris klinkende popsongs. Een gedurfde, maar ohzo aanstekelijke aanpak waarmee hij het publiek unaniem aan zich wist te binden. En die zou hij pas zachtjes bij hun nekvel neerzetten na een set die als een rollercoaster doorheen het OCP was geraasd. Met dank aan alerte pitsbroeders Ward Snauwaert (gitaar) & Laurens Billiet (drums & key's) trouwens, want het muzikale talent van dit duo kleeft als het deksel op een potje honing!

Gaste Lien Van de Kelder leek daarbij wel een vooropgezet rustpunt. Uit voorzorg om het het dak er niet helemaal van af te knallen?! Lien kweet zich trouwens uitstekend van haar taak en ontpopte zich uit haar brave cocon tot een kleine diva. Alsof het feestje nog niet compleet genoeg was, kregen we plots nog een tweede gast over de vloer! Met de gouden stem van Steven Vergauwen (aka Shtevil) werd het ei-zo-na een funky gospel-sfeertje waar zelfs zijne purperen hoogheid alle eer werd aangedaan! Over verrassingen gesproken! Wat een performance! Wat een TOP-avond ...!!


Ook naar het voorprogramma mogen we best fier terugkijken. Tim Leyman mag dan al stevig de gitaren laten scheuren bij Ramkot, alleen topmuzikanten weten hun talent ook te vertalen naar minder hevige bombast. Tim beschikt niet alleen over een overdosis gitaartalent, zijn selectie covers getuigen van goede smaak én respect voor zijn klassiekers! Wij waren in elk geval lekker verrast om van zoveel talent te mogen genieten!

Wedden dat jullie het later nog zullen beamen; '"Wij hebben hem nog gezien in 't OCP" ...copyright alle foto's op deze pagina: Steven Tjoen

bottom of page