top of page
Zoeken

Actief in eigen buurt!

Bijgewerkt op: 9 feb. 2021


DE PINTE Leeft! stelt met trots "DE PINTE beLEEFT!" voor. Een gloednieuwe activiteit die loopt vanaf de kerstvakantie en waarmee we onze kerntaak - mensen uit De Pinte-Zevergem van en in hun eigen buurt te laten genieten - alweer alle eer aandoen!


Onze eerste telg is een uitgestippelde wandeling in & rond het Parkbos, het prachtige stukje natuur die onze gemeente nu rijk is. We hebben er meteen eentje van 6km of eentje van 10km voor je klaar! Je wandelt de route wanneer je wil, dus alles is - jawel - corona-proof!

Maar, we hangen er uiteraard wel 'n extraatje aan vast. Zo hebben we de route 'n stukje meer avontuurlijk gemaakt. Geen zorg, de wandelingen vallen perfect binnen de uitgestippelde wandelpaden van het Parkbos. Maar we durven al eens van de meest bekende afwijken ... Ideaal dus voor gezinnen met kids, al zal iedereen met goede stapschoenen de route ook wel weten te appreciëren ! En wie weet ontdek je nu zelf ook pas hoe fantastisch mooi én groot het parkbos wel écht is !!


Tijdens de wandelingen, kom je ook een aantal PALEN tegen. Die brengen jullie - vrijblijvend ! - naar een ONLINE WEDSTRIJD waarmee 2 TICKETS te verdienen zijn voor een toekomstige activiteit van DPL. Maar ook voor de kids staan er op het parcours leuke uitdagingen te wachten, de DOETERIETSMEE vragen, waarmee ze kans maken op een filmticket !!

HOE KAN JE DE ACTIEVE WANDELINGEN DEELNEMEN?


Heel makkelijk: ga naar de PINTE beLEEFT PAGINA. Daar vind je àlle informatie over beide wandelingen.

Je vindt er ook de (printbare) plattegronden én zelfs de gpx-files mocht je die graag willen downloaden.

Je ziet, niks houd je nog tegen om binnenkort te kunnen vertellen:

"jawel, ik heb ze ook gedaan, "DE PINTE beLEEFT"-routes"

Ohja, ... vond je de wandelingen leuk? Stuur ons dan nadien graag een mailtje met je reactie of laat het effe weten via onze Sociale Mediakanalen.

Dikke merci !

Met warme groet,

Team DE PINTE Leeft!


bottom of page