top of page
Zoeken

UITSLAG 8-NA-8-NA-8 QUIZ 23 MEI

Bijgewerkt op: 18 dec. 2020


Na 8 weken, ging zaterdag de laatste editie van onze quiz door. De quiz waarmee we op de eerste plaats de quarantaine - als gevolg van de Corona-crisis - een stukje wilden openbreken. En met succes, want wekelijks mochten we rekenen op heel wat deelnemers. Voor sommige werd het zelfs een wekelijkse traditie ... !

Nu kunnen we in 'schoonheid' afsluiten, Geef toe 8-na-8-na-8, het klinkt wel goed ... De drijfveer van onze vereniging is al zo'n 10 jaar lang inwoners uit De Pinte & Zevergem samen te brengen, ze "uit hun kot te krijgen", ook al was dit met deze quiz eerder een virtuele samenkomst. Maar we zijn er van overtuigd dat we daarmee DE PINTE Leeft! ook nog een stukje beter bij het bredere publiek hebben bekend gemaakt.


Wil ook jij in de toekomst verder op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Aarzel geen seconde je in te schrijven op onze nieuwsbrief.


Wil je tot slot graag nog even checken hoe je jij - of jouw tegenstander - het er heeft vanaf gebracht? Dan kan je HIER het overzichtje vinden en genieten van je tijdloze roem ...

Met warme groet,

Team DE PINTE Leeft!


bottom of page