top of page

za 03 dec

|

Ontmoetingscentrum Polderbos

90S PARTY

DE PINTE Leeft! heeft z'n reputatie hoog te houden! Kijk maar naar onze After Work Parties! Ook de eerste editie van onze 90S Party - ja nog vòòr dat vervelende virus - was een daverend feestje die nog làng nazinderde bij de vele aanwezigen! En we doen het met graagte nog eens over ... (*)

Helaas, deze registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
90S PARTY
90S PARTY

Tijd & Lokatie

03 dec 2022, 20:00 – 04 dec 2022, 01:00

Ontmoetingscentrum Polderbos, Polderbos 20, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

Om het feestje helemaal compleet te maken, hebben we DJ Maarten als Master of Ceremony aangetrokken. Er mag dan al niet meteen een belletje gaan rinkelen, wees gerust, 's mans unieke set zit nadien in het collectieve fuifgeheugen gegrift van iedereen met liefde voor "da 90ies"!

En we hebben zelfs nog een leuke suprprise in petto ... Je bent dus gewaarschuwd! Pump Up The Jam ...!!!

INFO:

  • DEUREN: 20:00
  • BAR OPEN tot 01:00
  • Meer practische informatie: www.depinteleeft.be/faqs

(*) de opbrengst van dit eventement gaat naar het project 'vzw Back on Track' - www.backontrackfoundation.com - van atleet Thomas Van der Plaetsen. Een VZW die zich inzet voor kankerpatienten. 

Daarnaast wordt de opbrengst verder verdeeld onder meerdere vzw's die DE PINTE Leeft! vanuit haar bestuur graag een duwtje in de rug willen geven. We houden u na het event graag op de hoogte met meer details hierover!

Kaarten

  • 90S PARTY @ OCP

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt ! Enkel zo wordt uw reservatie correct geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na betaling meteen en automatisch aan u verzonden via mail. Vragen? info@depinteleeft.be

    € 12,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page