top of page

OVER

Bestuur DPL 2022-2023

DOEL

De Pinte Leeft! is een bonte groep vrienden die vanuit een gemeenschappelijke goesting-met-een-hoek-af een creatieve kweekvijver wil zijn voor het sociale leven binnen de gemeente De Pinte-Zevergem. Centrale doel is daarbij een zo breed mogelijk publiek aan te spreken.

AANBOD

Eén van de activiteiten die vanuit de schoot van De Pinte Leeft! zijn ontstaan, is Standup Comedy.
Een platform waarmee we zowel grasgroene beginners als doorwinterde rotten in onze Comedy Kelder (Kasteellaan - De Pinte) of in het OCP (Polderbos - De Pinte) laten aantreden. Henk Rijkaert, Guga Baul, Steven Mahieu, maar ook Lukas Lelie passeerden intussen de revue. Veelal zijn ze vragende partij om ook in de toekomst op het Pints publiek te mogen rekenen. 

Intussen groeit het aanbod van De Pinte Leeft! stelselmatig verder. Zo halen we geregeld ook interessante muzikale artiesten naar De Pinte. Denken we maar aan Gabriel Rios of Jef Neve!

Uiteraard mag onze aanwezigheid in het Pints cultuuraanbod niet ontbreken. Een stukje traditie die we in ere houden, is onze befaamde bar op de Braderie. Intussen uitgegroeid tot een ware ontmoetingsplaats voor jong en oud uit de gemeente.

Daarnaast trachten we de binding tussen de mensen verder te versterken. Voorbeelden daarvan zijn onze Kroegentocht of de Slimste Straat van De Pinte - Zevergem Quiz. Maar ook onze "After Work Party" staat bij heel wat Pintenaars met stip aangeduid.

Benieuwd hoe het brede aanbod van De Pinte Leeft! er tot hiertoe uitziet?

Neem dan zeker een kijkje op onze 'Hall of Fame'...

De Pinte Leeft!

Het cultuurt in de buurt

bottom of page