Wat heb ik nodig om een evenement van DPL te mogen bijwonen?


- Jouw concertticket - Jouw Covid Safe Ticket met QR-code van je 2e vaccin (Vaccinatiekaarten zijn niet geldig als bewijs bij CST-controle) - Jouw identiteitsbewijs (identiteitskaart, rijbewijs of paspoort) - Een mondmasker dat u gedurende de VOLLEDIGE voorstelling aanhoudt. Hou bij aankomst jouw identiteitsbewijs en Covid Safe Ticket klaar op jouw smartphone, zo verloopt het scannen vlot en snel. Het Covid Safe Ticket kan je ook in geprinte versie voorleggen. Ons personeel ziet bij het scannen enkel jouw naam, geboortedatum en QR-code. Er worden geen persoonlijke gezondheidsgegevens met ons gedeeld. Kom best goed op tijd, zo kunnen we lange wachtrijen bij het scannen van de Covid Safe Tickets vermijden.
Kan ik mijn tickets retourneren?


Dit kan énkel als het activiteit die door onszelf werd verplaatst of uitgesteld. Tickethouders worden hiervan zo snel mogelijk via mail op de hoogte gesteld. Wanneer reeds een niewe datum bekend is, wordt deze daarin ook meegedeeld.
Wanneer die nieuwe datum u als tickethouder niet past, dan kan u opteren de tickets zelf door te verkopen (tickets zijn overdraagbaar, maar kunnen uiteraard maar éénalig ingescanned worden aan de ingang!) of opteren voor een terugbetaling. Let wel, voor terugbetaling geldt een maximale termijn van één maand vòòr de nieuwe datum.
Waar kan ik makkelijk parkeren?


Er is een ruim aanbod aan parkeerplaatsen vlak voor of op wandelafstand van het OCP De Pinte. Wanneer gelijktijdig andere activiteiten zijn gepland, trachten we steeds extra parkeergelegenheid te voorzien op de terreinen van 'Vanden Moortele' - gelegen naast de OKAY shop. Volg in dat geval onze aanduidingen naar deze parkingplaats.
Hoe kan ik mijn Covid Safe Ticket aanvragen?


Je kan jouw Covid Safe Ticket aanvragen via de CovidSafeBE mobile app of op websites zoals Mijn Burgerprofiel, mijngezondheid.be of MyHealthViewer. Om certificaten digitaal op te vragen heb je ofwel jouw identiteitskaart, pincode en kaartlezer nodig, ofwel een andere digitale sleutel, zoals itsme. Je kan het Covid Safe Ticket ook per post toegestuurd krijgen. Je moet dan wel rekening houden met een wachttijd van 1 week tussen bestelling en ontvangst. Contacteer hiervoor de Helpdesk van de regio waar je gevaccineerd werd. Je vindt alle nodige info hier. Het Covid Safe Ticket gebruikt trouwens dezelfde QR-code als het Europees Digitaal Coronacertificaat. Als je al zo’n certificaat hebt, hoef je dus geen bijkomend document aan te vragen. Ben je geen inwoner van België, maar wel van de Europese Unie? Dan kan je dus gebruik maken van het Europees Digitaal Coronacertificaat. Meer informatie vind je hier. Ben je inwoner van een land buiten de Europese Unie? Contacteer dan Info-Coronavirus om een geldige QR-code te verkrijgen. Het Covid Safe Ticket is overigens gratis.
Hoe wordt het Covid Safe Ticket gecontroleerd?


Wij zullen aan de ingang de QR-code van jouw Covid Safe Ticket of Europees Digitaal Coronacertificaat scannen en jouw identiteit controleren. Hiervoor moet je ook een identiteitsdocument voorleggen (identiteitskaart, rijbewijs of paspoort). Kan je geen Covid Safe Ticket of Europese QR-code voorleggen bij de ingang? Dan kunnen we jou jammer genoeg geen toegang geven tot het concert. Je mag ook niet binnen als je geen identiteitsbewijs kan tonen, dit om fraude te voorkomen.
Kan ik me ter plaatse laten testen?


Neen. DPL biedt geen testen op locatie aan.
Wanneer moet ik een mondmasker dragen?


Conform de meest recente maatregelen, is het dragen van een mondmasker gedurende de volledige voorstelling VERPLICHT.
Wij vragen met aandrang deze maatregel strikt én correct na te leven, ttz het mondmasker te dragen zodat het mond én neus volledig bedekt.
Waar kan/moet ik plaatsnemen in de zaal?


Conform de COVID maatregelen die door de overheid zijn meegedeeld en waarbij wij aan de ingang een geldig CST en ID bewijs vragen, kan u vervolgens vrij plaatsnemen op de door ons voorziene plaatsen. Er gelden hierover geen verdere bepalingen of verplichtingen.

Wij vragen daarom - aangezien de meeste van onze activiteiten uitverkocht zijn - om aan te sluiten op de vrije plaatsen en géén plaatsen tussen te laten, zodat de volledige capaciteit zo optimaal mogelijk kan benut worden.