top of page

za 15 apr

|

Koetshuis Viteux

ARNOUT VAN DEN BOSSCHE – try-out nieuwe zaalshow (met support act)

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. En dus dienen zich een overvloed aan “coaches” aan om je te helpen. Of het nu gaat over je relatie, daten, je interieur, je potje koken, winkelen, aan je lijf werken, je spaargeld beleggen, ... er bestaat wel een coach voor.

Helaas, deze registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ARNOUT VAN DEN BOSSCHE  – try-out nieuwe zaalshow (met support act)
ARNOUT VAN DEN BOSSCHE  – try-out nieuwe zaalshow (met support act)

Tijd & Lokatie

15 apr 2023, 20:00 – 22:00

Koetshuis Viteux, Park Viteux, 9840 De Pinte

Guests

Over het evenement

Arnout heeft ze allemaal geraadpleegd en met veel goede moed proberen te volgen, zonder succes. Volgens hem kan dat allemaal veel eenvoudiger!

Wil je dus écht slagen in het leven? Het roer helemaal omgooien en meer geniéten? Ga dan naar de try-out van Arnouts nieuwe zaalshow. Arnout geeft je de tips die de zelfverklaarde coaches en experts niet willen dat je ze kent. Met zijn gekende schema’s geeft Arnout eenvoudig inzichten waarmee je jouw leven kan sturen naar ongekende successen. De beste investering!

Arnout Van den Bossche is standup-comedian, bekend van zijn theatershows “Burn-Out voor Beginners” en “De Relatiefluisteraar”. Hij tourde daarmee door Vlaanderen en Nederland en stond met beide shows zelfs twee keer in een uitverkochte Lotto Arena.

Support act: Stijn Vandermeeren

Meer info: 

KOETSHUIS - PARK VITEUX

DEUREN: 19:30

AANVANG: 20:00

Er zijn geen gereserveerde plaatsen

Meer practische informatie: www.depinteleeft.be/faqs

(c) Foto: Pieter Verhaeghe

Kaarten

  • ARNOUT VAN DEN BOSSCHE

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt ! Enkel zo wordt uw reservatie correct geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na betaling meteen en automatisch aan u verzonden via mail. Vragen? info@depinteleeft.be

    € 14,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page