top of page

vr 20 sep

|

Ontmoetingscentrum Polderbos

BACK-TO-THE-90IES PARTY - tvv Kom Op Tegen Kanker - OCP

De onvervalste sfeer van de jaren '90 met live band "Senterfold" én aansluitend een al even stomende throw-back fuif! En voor 't goeie doel!? Waar wacht je nog op ...?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
BACK-TO-THE-90IES PARTY - tvv Kom Op Tegen Kanker - OCP
BACK-TO-THE-90IES PARTY - tvv Kom Op Tegen Kanker - OCP

Tijd & Lokatie

20 sep 2019, 19:30

Ontmoetingscentrum Polderbos, Polderbos 20, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

Eindelijk kunnen we onze bucketlist afvinken, de 90'ies Party in De Pinte wordt een feit!

En hoe kunnen we voor een betere sfeermaker zorgen dan voor een top coverband te zorgen met een playlist waarvan je alle nummers met het grootste gemak meebrult? Senterfold is zo'n ervaren topband die met grààgte jouw muzikale geheugen zal opfrissen! Laat de De Kreuners, Narcotic, Tina Turner, Europe, Greenday en de vele anderen dus maar komen ... !!

En hoe kunnen we naadlozer aansluiten met een DJ-in-style die ons flash-back feestje tot in de late uurtjes laten knallen ...? Juist, je hebt het al begrepen! De BACK-TO-THE-90IES PARTY van DE PINTE Leeft! wordt nu al hét feestje waar ook JIJ wil bij zijn! 'Oh Baby, Babe' ...

Nog even dit ... De volledige opbrengst van dit evenement gaat integraal naar ons "Kom Op Tegen Kanker"-team waarmee we ook dit jaar onderdeel zijn van het overkoepelende MJR-team. We willen jou dan ook nu al heel erg danken voor deze bijzondere bijdrage!

Zin in een muzikaal voorproefje ...? Check hier de website van Senterfold

Meer info over MJR? Bezoek hier de website.

Meer info over 1000km van Kom Op Tegen Kanker vind je hier

Kaarten

  • BACK-TO-THE-90IES PARTY

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt. Ook wanneer u de optie 'Manuele Betaling' (=via overschrijving) selecteert! Pas dan wordt uw reservatie geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na registratie meteen via mail aan u gestuurd (*). Kiest u voor 'Manuele Betaling', vergeet dan niet aansluitend het overeenkomstige bedrag te storten tav: DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 + vermelding "90ies PARTY + uw NAAM + aantal kaarten"

    € 10,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page