top of page

di 14 mei

|

't Schaap

BAS BIRKER + support act Amelie Albrecht

In juni waagt de Belgisch-Nederlandse comedian Bas Birker zich aan een experiment: hij gaat in 40 dagen een gloednieuwe show schrijven én die tegelijk ook 40 dagen na elkaar spelen. Van leeg blad tot première. Die première is niet toevallig op 11 juni, de dag dat Bas 40 jaar wordt...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
BAS BIRKER + support act Amelie Albrecht
BAS BIRKER + support act Amelie Albrecht

Tijd & Lokatie

14 mei 2019, 19:30

't Schaap, Baron de Gieylaan 39, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

Als ‘Bassie’ iets in zijn hoofd haalt, doét hij het ook gewoon. Zo trad hij twee jaar geleden op in het Sportpaleis, voor 200 man in een theaterbox op het middenplein. Gewoon, omdat het kon. Het volgende plan dat hij realiseerde: Belg worden. Klinkt doodnormaal, maar als je ‘Je Moeder’ hebt gezien, weet je dat dit een hele queeste was.

En nu nadert dus de befaamde kaap van 40 jaar. Een symbolisch getal: Mozes trok 40 jaar door de woestijn, de vasten tussen carnaval en Pasen tellen 40 dagen en 40 is ook de leeftijd waarop mensen je beginnen waarschuwen voor een midlifecrisis.

Concreet:

Op dag 1, dus 1 mei, start Bas het try-outen, geïnspireerd op wat er die dag is gebeurd. En zo vult hij dag na dag vult hij zijn show aan met nieuw materiaal, niets is voorbereid. Elke dag schaaft hij zijn materiaal bij voor een volgend optreden, en nieuwe ideeën komen erbij om uit te proberen. Zo gaat het dan 40 dagen lang: uitwerken, weggooien, vervangen en bijschaven.

Op 11 juni is zijn show klaar en gaat Bas Birker in première in een ware Antwerpse parel: de Bourlaschouwburg. Die première dat zal ineens ook de dernière zijn! Eén keer dus en dan nooit meer. Hallelujah!

Op dinsdag 14 mei, is De Pinte aan de beurt en komt hij langs in 't Schaap.

Ook de support act van de avond is niet van de minste; Amelie Albrecht won de Humo's Comedy Cup met een niet te ontwijken uppercut! Haar snedige oneliners en scherpe tong trakteren 't Schaap ongetwijfeld op een al even wervelende power-performance!

Meer info: www://404040.be/

Kaarten

  • BAS BIRKER "404040"

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt. Ook wanneer u de optie 'Manuele Betaling' (=via overschrijving) selecteert! Pas dan wordt uw reservatie geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na registratie meteen via mail aan u gestuurd (*). Kiest u voor 'Manuele Betaling', vergeet dan niet aansluitend het overeenkomstige bedrag te storten tav: DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 + vermelding "BAS BIRKER + uw NAAM + aantal kaarten"

    € 12,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page