top of page

vr 22 nov

|

Viteux

ELISEO - In Concert - Viteux

Eliseo Rentería is een jonge Argentijn met gouden stembanden. Live vergezeld door topmuzikanten uit de entourage van Selah Sue. Wij noemen zoiets een parel in wording! 

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
ELISEO - In Concert - Viteux
ELISEO - In Concert - Viteux

Tijd & Lokatie

22 nov 2019, 20:00

Viteux, Park Viteux, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

Eliseo Rentería werd geboren in Santiago del Estero, Argentinië op 24 juni 1992. 

Toen hij 9 jaar was, kreeg hij zijn eerste drumlessen en tijdens zijn tienerjaren, leerde Eliseo op zichzelf zingen, gitaar en piano spelen en songs schrijven. Vanaf zijn 17de kreeg hij voor het eerst les in het componeren. 

Enkele maanden later besloot hij om een jaar als uitwisselingsstudent naar België te komen om daar piano en songwriting te studeren.

Dit verruimde zijn geest, hij werd een echte wereldburger en besloot om van de muziekkunst zijn beroep te maken.

 

Na zijn terugkeer naar Argentinië, verhuisde Eliseo naar Cordoba om zijn studies in het componeren aan het conservatorium verder te zetten.

Tijdens zijn studies onderzocht hij de onlinekanalen en de mogelijkheden van social media om zijn muziek te verspreiden, Met succes zo bleek, want bij het online zetten van zijn eerste muziekvideo, kreeg hij een rol aangeboden in en een bekende Tv-serie “Aliados”, die zeer populair was in 18 landen in Latijns-Amerika, maar ook in Portugal en Italië.

 

Tijdens de periode dat hij als acteur werkte (2013-14), kon hij zijn netwerk uitbreiden en ontmoette hij veel collega artiesten, producers en acteurs. Op deze manier raakte hij vertrouwd met muziekproductie, hij nam extra zanglessen om zijn techniek nog te verbeteren en zijn eigen sound te perfectioneren. 

Intussen nam hij enkele singles op en gaf hij meer en meer optredens, op zowel grote als kleine podia (Teátro Gran Rex, Teátro El Cubo en Tecnópolis in Buenos Aires, San Luís Digital Festival).

In 2015, bij het einde van de Tv-serie, kwam Eliseo terug naar België en studeerde verder aan het Conservatorium van Antwerpen.

 

Eliseo is erg actief op de digitale media met het posten van video’s en vlogs, en dit op regelmatige basis. Hij heeft ongeveer één miljoen volgers op zijn YouTube-kanaal en dit aantal groeit snel!

Hier vind je alvast een heerlijk voorsmaakje (cover van Sufjan Stevens - Eugene) 

 

De band:

-Eliseo Rentería: zang, gitaar, composities 

-Jordi Geuens: drums

-Erik Rademakers (bas)

DEUREN: 19:30

AANVANG: 20:00

Kaarten

  • ELISEO in concert

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt. Ook wanneer u de optie 'Manuele Betaling' (=via overschrijving) selecteert! Pas dan wordt uw reservatie geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na registratie meteen via mail aan u gestuurd (*). Kiest u voor 'Manuele Betaling', vergeet dan niet aansluitend het overeenkomstige bedrag te storten tav: DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 + vermelding "ELISEO + uw NAAM + aantal kaarten"

    € 12,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page