top of page

za 30 nov

|

Ontmoetingscentrum Polderbos - OCP

ERHAN DEMIRCI - 'Verwachtingen'

Belg, Vlaming, Turk, Brusselaar, Limburger, comedian, echtgenoot, papa, supporter, … Erhan vertolkt verschillende rollen op een dag. En bij al die rollen horen verwachtingen.

ERHAN DEMIRCI - 'Verwachtingen'
ERHAN DEMIRCI - 'Verwachtingen'

Tijd & Lokatie

30 nov 2024, 20:00 – 22:00

Ontmoetingscentrum Polderbos - OCP, Polderbos 20, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

Moet je voldoen aan alle verwachtingen? Kan je voldoen aan alle verwachtingen? En mag je dan zelf kiezen aan welke? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod in Erhans vierde avondvoorstelling. Verwacht je aan een avond vol originele grappen en herkenbare situaties!

OVER ERHAN DIMIRCI:

Erhan Dimirci toerde enkele jaren met het comedycollectief “Hakims of Comedy” en deed zo menig cultureel centrum in zowel Vlaanderen als Nederland aan. Nadien speelde hij 2 seizoenen het voorprogramma van ‘Han solo bedankt!’. 

In zijn eigen stand-up optredens ontziet deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp – zijn eigen uittocht van het harde, Limburgse dorpsleven naar het nog hardere “life in the ghetto” van Brussel nog in het minst. Niet alleen politiek & integratie vormen zijn inspiratie, het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert hem te meer.

Erhan raakt ook heel erg betrokken bij ‘nuff said’ en wanneer dit theaterproduct een kans krijgt op TV, groeit één van Erhans filmpjes uit tot een opmerkelijke hit op TV en internet. Dit opende de deuren voor ander TV-werk. Zo was hij o.a. te zien in de Ketnetreeks 4ever maar is hij ook een graag geziene gast in panelshows zoals ‘Is er een dokter in de zaal’. Zijn liefde voor voetbal zorgt er voor dat hij nu ook vaak te zien in Voetbalprogramma’s en podcasts. Erhan focust zich nu op 4 vlakken: comedy, schoolvoorstellingen, radio- en TV-werk.

Na zijn schoolvoorstelling ‘tussen friet en kebab’ (2014-2018) en zijn avondvoorstellingen ‘Komt Goed’ (2016-2019) over de aanslagen in Brussel, ‘Wa Make’ (2018-2020), ‘Doe Rustig’ (2021-2022), toert Erhan vanaf oktober 2023 doorheen Vlaanderen met ‘Verwachtingen’! 

Telkens is de regie in handen van zijn vriend en mentor, maar vooral een van de sterkste regisseurs in de comedy wereld, Han Coucke.

Het volledige eerste seizoen is uitverkocht en maakt dat DE PINTE Leeft! dan ook bijzonder trots is op de komst van deze formidabele gast!

SOCIAL MEDIA 

INFO

  • Deuren: 19:45 - Aanvang: 20:00
  • Er zijn geen gereserveerde plaatsen

foto's: (c) Pieter Verhaege

Kaarten

  • ERHAN DEMIRCI

    Zorg dat je de online registratie volledig doorloopt ! Zo wordt alles correct geregistreerd in onze systemen. De tickets worden na betaling automatisch via mail verzonden.

    € 18,00
    Btw: +€ 0,45 BoekingTax

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page