top of page

wo 12 okt

|

Ontmoetingscentrum Polderbos

Filmvoorstelling "GIRL" - tvv Kom Op Tegen Kanker

Op 9 oktober 2018 opende GIRL de 45e editie van Film Fest Gent onder lovende recensies. De talrijke prijzen en nominaties bevestigden wereldwijd de superieure kwaliteit van deze film. Vier jaar na de release kunnen we deze topfilm opnieuw aanbieden op het grote scherm. En met een goed doel ...

Helaas, deze registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Filmvoorstelling "GIRL" - tvv Kom Op Tegen Kanker
Filmvoorstelling "GIRL" - tvv Kom Op Tegen Kanker

Tijd & Lokatie

12 okt 2022, 20:00 – 22:00

Ontmoetingscentrum Polderbos, Polderbos 20, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

Deze filmvoorstelling kadert in de fondsenwerving voor de deelname van MJR TEAM De Pinte aan de 1000km van Kom Op Tegen Kanker (*). We zijn dan ook bijzonder vereerd om deze debuutfilm van Lukas Dhont te mogen vertonen op het grote scherm! De film die onder meer vier prijzen in Cannes (waaronder de Caméra d’Or voor best debuut) en de European Discovery Award voor het beste Europese debuut wist weg te kapen!

GIRL laat ons binnenkijken in het leven van de 15-jarige Lara, die het wil maken als ballerina. Samen met haar vader trotseert ze de wereld, maar vooral haar lichaam dat tegenstribbelt, want Lara is geboren als jongen.

Benieuwd? Check dan hier de trailer van GIRL.

Deze voorstelling past ook perfect in de aanloop naar de tweede langspeelfilm 'CLOSE' waarmee Lukas Dhont op 11 oktober het Film Fest Gent opent. CLOSE gaat over Leo en Remi, 13, zijn vrienden sinds altijd. Tot een ondenkbare gebeurtenis hen uit elkaar drijft. Vol onbegrip zoekt Leo toenadering tot Sophie, Remi’s moeder. Close is een film over vriendschap en verantwoordelijkheid. Michiel Dhont, broer van Lukas, produceert CLOSE voor Menuet van Dirk Impens en Lumière brengt de film vanaf 2 november 2022 in de zalen.

      Nu al een kijkje nemen wat CLOSE brengt? Klik hier voor de trailer.

INFO:

 • DEUREN: 19:30
 • AANVANG: 20:00
 • Er zijn geen gereserveerde plaatsen
 • Meer practische informatie: www.depinteleeft.be/faqs

(*) de opbrengst van deze voorstelling gaat integraal naar de 1000km van Kom Op Tegen Kanker - editie 2023

Met dank aan Hannes Eechaute voor de realisatie van dit evenement!

Kaarten

 • FILMVOORSTELLING "GIRL"

  Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt ! Enkel zo wordt uw reservatie correct geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na betaling meteen en automatisch aan u verzonden via mail. Vragen? info@depinteleeft.be

  € 6,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page