top of page

vr 18 mrt

|

Ontmoetingscentrum Polderbos

FREDDY DE VADDER - "Mindfullness" (Try-Out)

In zijn show “Mindfullness” vertelt De Vadder over hoe hij corona doorstaan heeft - “een parcours met vallen opstaan” - en het leven als vijftiger. De wereld voelt voor de komiek niet meer vertrouwd aan...

De registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FREDDY DE VADDER -  "Mindfullness" (Try-Out)
FREDDY DE VADDER -  "Mindfullness" (Try-Out)

Tijd & Lokatie

18 mrt 2022 20:00 – 21:00

Ontmoetingscentrum Polderbos, Polderbos 20, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

Met 'Mindfullness' gaat Freddy noodgedwongen terug naar zijn roots. Corona heeft hem sowieso zoals menig artiest terug aan de bedelstaf gebracht. Gelukkig kon hij het hoofd boven water houden dankzij zijn nieuwe prente, een feministe met een fulltime job bij de overheid, met een zwak voor de charmantste antiseksistische machofilosoof aller Cismannen.

Met de adem in de nek van het groeiend aantal hysterische (Anti)WOKE communes kon niemand hem wellicht beter voorbereiden om zichzelf her uit te vinden om uiteindelijk terug te komen naar zijn eigen zelve en wederom aan alles zijn kloten te vagen.

Het resultaat wordt wellicht alweer een heerlijk – niet instant helder - pleidooi vol met eerlijke, provocerende anecdotes uit Freddy's alledaagse queeste naar een alsnog genietbaar en vol(mondig) leven.

Meer info: 

DEUREN: 19:45

AANVANG: 20:00

Er zijn geen gereserveerde plaatsen

Voor deze voorstelling hanteren wij een minimumleeftijd van 16 jaar.

Meer practische informatie: www.depinteleeft.be/faqs

Kaarten

  • FREDDY DE VADDER

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt ! Enkel zo wordt uw reservatie correct geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na betaling meteen en automatisch aan u verzonden via mail. Vragen? info@depinteleeft.be

    € 14,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page