top of page

za 03 feb

|

Ontmoetingscentrum Polderbos

GILI

Al meer dan tien jaar waarschuwt mentalist Gili ons tegen de gevaren van manipulatie, tegen kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens. Gili weet daarbij de vijf zintuigen zó goed gebruiken, waardoor het lijkt alsof alleen hij over een zesde zintuig beschikt.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
GILI
GILI

Tijd & Lokatie

03 feb 2018, 20:00

Ontmoetingscentrum Polderbos, Polderbos 20, 9840 De Pinte, België

Over het evenement

Enkele dagen geleden ging Gili in première met zijn nieuwe zaalshow 'Charlatan'. Publiek en pers reageert alvast enthousiast!

Al meer dan tien jaar waarschuwt mentalist Gili ons tegen de gevaren van manipulatie, tegen kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens. Maar wat gebeurt er als Gili zich zélf inlaat met charlataneske praktijken?

In Charlatan laat Gili zijn ‘evil twin’ volledig los. Hij zet zijn gaven op scherp om bewust zijn ‘slechte ik’ te laten zegevieren. Op slinkse wijze bespeelt en bedriegt charlatan Gili systematisch het voltallige publiek en smeert je met een bedrieglijke charme eender wat aan.

Voor de finale van de show creëert Gili zelfs een onweerstaanbare nood bij zijn toeschouwers waarvan ze aan het begin van de avond nog niet wisten dat ze die hadden. Verwerpelijk zeg je? Inderdaad, maar wreed plezant!

In de pers:

  • "Hij verklaart hoe hij ons misleidt, (...) maar toch weet hij nog te verbazen en te verbluffen met enkele goed voorbereide illusies." NIEUWSBLAD

  • "Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek." WTV

De Pinte Leeft! heeft een fijne neus voor Standup Comedian's. Wanneer we onze grote trom bovenhalen, dan is dat vooral omdat u zich dan nòg sneller kan reppen om toegangskaartjes te bemachtigen! Ja, we geven toe, grote namen kan je inderdaad niet élke dag op een boogscheut van je thuis gaan bewonderen ...

Deel dit evenement

bottom of page