top of page

vr 09 feb

|

Ontmoetingscentrum Polderbos - OCP

GUGA BAUL en JONAS VAN THIELEN - 'Badje vol met stroop'

Guga Baul en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op een heerlijke trip naar hun favoriete Vlaamse films en series van de jaren 80 en 90. Spilfiguur van hun verhaal is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus.

Helaas, deze registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
GUGA BAUL en JONAS VAN THIELEN - 'Badje vol met stroop'
GUGA BAUL en JONAS VAN THIELEN - 'Badje vol met stroop'

Tijd & Lokatie

09 feb 2024, 20:00 – 22:00

Ontmoetingscentrum Polderbos - OCP, Polderbos 20, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

Vergeten personages en memorabele acteurs worden door stemmenimitator Guga meesterlijk tot leven gewekt. Samen met Jonas zijn meeslepende vertelkunst zie je de verhalen weer helemaal voor je. Maar er is meer: Guga en Jonas hebben al zo vaak naar die series en films gekeken dat ze verbanden zijn beginnen zien en verborgen verhalen hebben ontdekt over de acteurs. Zelfs als je nog nooit van een reeks gehoord hebt, of zelfs nog niet geboren was toen ze werden uitgezonden, word je meegesleept in hun aanstekelijk enthousiasme en fijne humor.

‘Badje vol met stroop’, een wonderlijk verhaal over Vlaamse fictie klassiekers, voor 8 tot 88 jaar.

Over de makers:

Guga Baul is acteur, zanger en stemmenimitator. Studio Guga is zijn band waarin hij nummers schrijft en brengt alsof ze door iemand anders gemaakt zijn (Raymond Van het Groenewoud, Bart Peeters, Tourist LeMC,...)

Jonas Van Thielen is acteur, reporter en theatermaker. Met zijn solo vertelling ‘De Leeuw van Vlaanderen’ bracht hij een humoristisch eerbetoon aan de film van Hugo Claus uit 1985. Zijn vorige theaterproject PSP aka ‘Peter Sellers Project’ aka ‘PlayStation Portable’ was een vermakelijke race doorheen de filmgeschiedenis rond Peter Sellers.

“Dit zijn twee raspaarden die als geen ander kunnen improviseren, spelen en zingen en daarbij moeiteloos switchen tussen cabaret, circus en live filming." (Knack Focus)

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

SOCIAL MEDIA 

INFO

 • Deuren: 19:30
 • Aanvang: 20:00
 • Er zijn geen gereserveerde plaatsen!
 • Meer praktische informatie: www.depinteleeft.be/faqs

Kaarten

 • GUGA BAUL en JONAS VAN THIELEN

  Zorg dat je de online registratie volledig doorloopt ! Enkel zo wordt alles correct geregistreerd in onze systemen. De tickets worden na betaling automatisch via mail verzonden.

  € 22,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page