top of page

vr 13 dec

|

Ontmoetingscentrum Polderbos - OCP

HANS COOLS - Cools & Zonen

Hans Cools is de definitie van een West-Vlaming: opgegroeid in een dorp, kleinzoon van boeren en zoon van hardwerkende ouders in een gezin van vier kinderen. Hij ging naar de Chiro, speelde voetbal en ja hoor: hij was ook misdienaar.

HANS COOLS - Cools & Zonen
HANS COOLS - Cools & Zonen

Tijd & Lokatie

13 dec 2024, 20:00 – 22:00

Ontmoetingscentrum Polderbos - OCP, Polderbos 20, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

Het liefst van al wilde hij zijn vader opvolgen als schrijnwerker, maar het CLB dacht hier anders over en dus studeerde hij verder en werd hij ingenieur bouwkunde.

Ondertussen heeft hij een vrouw, twee zoontjes en werkt hij al jaren voor een groot internationaal bedrijf. Het moderne leven doet Hans anders kijken naar de wereld waarin hij opgroeide: enerzijds met ontroering, anderzijds met ongeloof. Een wereld waar patatten met vlees nog dagelijkse kost is, je geboortegewicht algemeen gekend is, en het online leven nog onontgonnen terrein is. Schipperend tussen zijn oude en nieuwe leven probeert hij te wikken en wegen wat hij wil meegeven aan zijn eigen zonen.

SOCIAL MEDIA 

INFO

  • Deuren: 19:45 - Aanvang: 20:00
  • Er zijn geen gereserveerde plaatsen!

Kaarten

  • HANS COOLS

    Zorg dat je de online registratie volledig doorloopt ! Zo wordt alles correct geregistreerd in onze systemen. De tickets worden na betaling automatisch via mail verzonden. Deuren: 19:45 - Aanvang 20:00 Er zijn geen gereserveerde plaatsen!

    € 18,00
    Btw: +€ 0,45 BoekingTax

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page