top of page

za 08 dec

|

Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP)

HENK RIJCKAERT - MAKER (Try-Out)

Vroeger, als de auto kapot was, dan draaiden we aan een paar vijzen. Als de TV storing gaf, werd dat hersteld met een flinke tik. Henk Rijckaert stapt opnieuw het podium op en vertelt u wat hij geleerd heeft. Over uitvinden, prutsen en problemen oplossen. Zet uw veiligheidsbril maar op ...!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
HENK RIJCKAERT - MAKER (Try-Out)
HENK RIJCKAERT - MAKER (Try-Out)

Tijd & Lokatie

08 dec 2018, 20:00

Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP), Polderbos 20, 9840 De Pinte, België

Guests

Over het evenement

Wanneer was de laatste keer dat u iets gemaakt hebt? Niet per se iets gebouwd van niets tot iets, maar iets dat kapot was, weer gefixt. Gemaakt. Kunnen we dat nog? Zijn we allemaal collectief onhandig geworden? Of geven we het gewoon van tevoren al op? Want dingen repareren is tijdverspilling! Alle tijd die je daaraan verliest kan een mens beter aan iets anders spenderen. Aan nieuwe dingen kopen, bijvoorbeeld, die sowieso ooit ook weer kapot gaan. Vroeger was het anders. Als de auto kapot was, dan deden we de motorkap open en draaiden we aan een paar vijzen. Als de TV storing gaf, dan werd dat hersteld met een flinke tik. Iedereen van het gezin wist waar je moest kloppen.

Binnenkort komt Henk Rijckaert uit zijn kot, stapt opnieuw het podium op en vertelt u wat hij geleerd heeft. Over uitvinden en maken, over oplossingen bedenken, over de kracht van uw eigen handen, over prutsen en proberen, over bijna uw vinger afzagen en over brandwonden verzorgen. Zet uw veiligheidsbril op en leer opnieuw waar u moet kloppen als er een storing is.

Henk Rijckaert is een maker. Hij maakt dingen. Meestal comedy, soms televisie, en voor de rest: heel veel in zijn kot. Zijn make-it-yourself avonturen kan je volgen via zijn YouTube-kanaal ‘Koterij’, waar hij elke dinsdag trakteert op een nieuwe aflevering. Bovendien verenigde Henk gelijkgestemden in Make in Belgium, ondertussen de grootste Nederlandstalige DIY-community.

foto: Lisa Goethals

Kaarten

  • ZITPLAATS - HENK RIJCKAERT

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt. Ook wanneer u de optie 'Manuele Betaling' (=via overschrijving) selecteert! Pas dan wordt uw reservatie geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na registratie meteen via mail aan u gestuurd (*). Kiest u voor 'Manuele Betaling', vergeet dan niet aansluitend het overeenkomstige bedrag te storten tav: DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 + vermelding "HENK RIJCKAERT" + NAAM + aantal kaarten

    € 12,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page