top of page

za 07 dec

|

Ontmoetingscentrum Polderbos - De Pinte

JENS DENDONCKER - "Bang van Dendoncker"

Geboren in 1991 werd Jens Dendoncker bij wijze van sociaal experiment eind 2013 door een paar vrienden het podium opgeschopt. De gevolgen waren niet te overzien: hij werd als voorprogramma meegenomen door vaste waarden als Henk Rijckaert, Bas Birker en Michael Van Peel ...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
JENS DENDONCKER - "Bang van Dendoncker"
JENS DENDONCKER - "Bang van Dendoncker"

Tijd & Lokatie

07 dec 2019, 20:00

Ontmoetingscentrum Polderbos - De Pinte, Polderbos 20, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

Dendoncker sloeg en passant ook ineens zijn eerste boekingsagent aan de haak en werd een vaste gast tijdens de door zijn mentor Wouter Deprez gecureerde Avonden van de Luistervink. 

De steile opgang van Dendoncker in de comedy-wereld kende geen grenzen. Slechts een paar maanden na zijn stand-updebuut werd de West-Vlaming uitgeroepen tot winnaar van ‘De Humorklas’ van Radio 2. Het bleef echter niet bij die ene lachonderscheiding: in 2015 veroverde hij niet alleen de jury- en publieksprijs van de Nederlandse Culture Comedy Award, ook in eigen land nam hij datzelfde jaar de Lunatic Comedy Award mee naar huis. Als kers op de taart won hij een jaar later met veel verve Humo’s Comedy Cup, nog steeds de meest prestigieuze comedy-wedstrijd van Vlaanderen.

THEATER

Dendoncker, intussen door de pers unaniem naar voor geschoven als the next big thing in de Vlaamse comedy, zag zijn Comedy Cup-overwinning meteen verzilverd. Hij mocht het voorprogramma verzorgen van topnamen als Philippe Geubels en Alex Agnew, deed school- en bedrijfsvoorstellingen, fungeerde als opwarmer in diverse tv-studio’s én speelde meer dan 200 shows in één seizoen. Tot de zomer van 2017 trekt Jens zowel met de finalisten-tournee van de Humo’s Comedy Cup als met het dubbelprogramma ‘Jong Bloed’ met collega Soe Nsuki langs de Vlaamse theaters. Vanaf het najaar gaat hij voor het eerst helemaal alleen de baan op met zijn eerste soloshow Bang van Dendoncker.

TV 

Vraag het aan voormalige winnaars als Freddy De Vadder, Wouter Deprez, Gunter Lamoot of Bart Cannaerts: voor de Humo’s Comedy Cup-laureaat gaan er deuren open. Jens Dendoncker vierde dan ook al snel zijn tv-debuut in het programma Advocaat van de Duivel en werkt sindsdien mee aan verschillende tv-projecten.

Meer info: website Jens Dendoncker

Jens Dendoncker - Eerste Fuif (Finale Humo's Comedy Cup 2016) op YouTube

DEUREN: 19:30

AANVANG: 20:00

Kaarten

 • JENS DENDONCKER "Bang Van ..."

  Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt. Ook wanneer u de optie 'Manuele Betaling' (=via overschrijving) selecteert! Pas dan wordt uw reservatie geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na registratie meteen via mail aan u gestuurd (*). Kiest u voor 'Manuele Betaling', vergeet dan niet aansluitend het overeenkomstige bedrag te storten tav: DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 + vermelding "JENS DENDONCKER + uw NAAM + aantal kaarten"

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op
 • SPONSOR - JENS DENDONCKER

  € 0,00
  Uitverkocht

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page