top of page

do 11 jan

|

Ontmoetingscentrum Polderbos

JENS DENDONCKER - HET ZOU GRAPPIG ZIJN ALS HET NIET ZO TRIESTIG WAS - Try-Out

Jens Dendoncker, het meest veelzijdige comedytalent dat West-Vlaanderen voortbracht sinds Yves Leterme, keert eindelijk terug naar het podium.

Helaas, deze registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
JENS DENDONCKER - HET ZOU GRAPPIG ZIJN ALS HET NIET ZO TRIESTIG WAS - Try-Out
JENS DENDONCKER - HET ZOU GRAPPIG ZIJN ALS HET NIET ZO TRIESTIG WAS - Try-Out

Tijd & Lokatie

11 jan 2024, 20:00 – 22:00

Ontmoetingscentrum Polderbos, Polderbos 20, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

In zijn tweede stand-up show vertelt hij zonder schroom over zijn eigen leven; van de backstage van The Masked Singer tot de therapieruimte op de psychiatrische afdeling. Van het aansnijden van de taart op zijn eerste communie tot zijn eerste (en tot hiertoe enige) onenightstand. 

Mocht het allemaal een beetje té eerlijk worden, troost u dan met de gedachte dat het allemaal grappig zou zijn als het niet zo triestig was.

“Genius! Fucking genius!” — De therapeute van Jens

BIO:

Jens Dendoncker werd bij het grote publiek bekend in het voorjaar van 1997, toen hij op de receptie van zijn eerste communie een paar sketches bracht waarin hij zelf alle typetjes vertolkte. Dit bezorgde hem in de jaren die volgden een cultstatus in het noordoosten van Zuid-West-Vlaanderen. Hoewel iedereen moest toegeven dat de jonge Dendoncker een van de meest veelzijdige comedytalenten was sinds Yves Leterme, zou het hem toch nog een kleine twintig jaar kostenom Humo's Comedy Cup te winnen.Van toen af aan ging het pas echt hard voor de aimabele stand-up comedian uit Moen: hij tourde met zijn eerste zaalshow 'Bang van Dendoncker' door heel Vlaanderen en Nederland en werd een graag geziene gast in panelshows op TV. In2017 presenteerde hij het met een Emmy bekroonde verborgen cameraprogramma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen’. Tussenin werd hij ook een van de meest gelezen auteurs van erotische Justin Bieberfanfiction.Tegenwoordig houdt Dendoncker zich nog steeds bezig met TV: een brutaal spelprogramma ('Wie Zoekt Die Wint') en een politiek debatprogramma ('The Masked Singer'). Ook schrijft hij aan een boek, een nieuwe zaalshow en sinds kort aan een bio-tekst. 

Kortom, het leven lacht Dendoncker toe en hij lacht beleefd terug, want zo is ie wel!

SOCIAL MEDIA 

INFO

 • Deuren: 19:30
 • Aanvang: 20:00
 • Er zijn geen gereserveerde plaatsen
 • Minumumleeftijd: 16 jaar ! 
 • Meer praktische informatie: www.depinteleeft.be/faqs

Kaarten

 • JENS DENDONCKER

  Zorg dat je de online registratie volledig doorloopt ! Enkel zo wordt alles correct geregistreerd in onze systemen. De tickets worden na betaling automatisch via mail verzonden.

  € 18,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page