top of page

za 03 mrt

|

Comedy Kelder

JEROEN LEENDERS

Geef Jeroen Leenders een barkruk en je hebt 'prijs". De voormalig chauffeur uit Antwerpen bezit een overdosis hersenkronkels waarmee hij zich als een kameleon aanpast aan zaal én publiek. Geen show gelijk, geen zinsnede voorbereid. Zo lijkt het toch ... Benieuwd hoe hij de Comedy Kelder inpakt?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
JEROEN LEENDERS
JEROEN LEENDERS

Tijd & Lokatie

03 mrt 2018, 20:00

Comedy Kelder, Kasteellaan, 9840 De Pinte, België

Guests

Over het evenement

Jeroen op een barkruk met een hoofd vol hersenkronkels en verhalen.

Het enige wat steeds hetzelfde is bij Jeroen Leenders, is dat geen enkele show dezelfde is. Hij brengt alleen een barkruk en een hoofd vol hersenkronkels en verhalen mee. Hij maakt daardoor een voorstelling op maat van de zaal waar hij voor staat. En hij doet je tegelijk nadenken en heel hard lachen.

Jeroen is een van de weinige comedians in Vlaanderen die pure stand-up comedy brengt. De moppen, one-liners en pointes vliegen je daarbij om de oren. Een brave rode draad die de voorstelling inleidt en afsluit moet je niet verwachten. Hetzelfde geldt voor excuses.

Jeroen Leenders wisselde in 2007 zijn taxi voor het stand-up comedy podium en keek sindsdien nog niet terug. Zo won hij bijvoorbeeld het Leids Cabaret Festival in 2010 en is hij sinds dit jaar het eerste Vlaamse lid van Comedytrain, het Nederlandse collectief waar o.a. Theo Maassen, Hans Teeuwen en Najib Amhali toebehoren.

Ondertussen valt ook het grote publiek meer en meer voor deze favoriete schenenschopper.

JAN LISSENS is een jonge rot in 't vak, maar wist al aardig wat positieve commentaren op te bouwen. Benieuwd hoe hij het als publieksopwarmer/voorprogramma er van af zal brengen ...

In de pers

Het Nieuwsblad (★★★★★) "Superieure stand-up comedy met een gitzwart randje"

Focus Knack "Groot is zijn mond. Klein zijn compromisgehalte"

De Redactie - Peter Decroubele "Gek en geniaal"

De Standaard - Karel Michiels "Topvoorstelling"

Kaarten

  • ZITPLAATS - JEROEN LEENDERS

    De kaarten worden via mail meteen aan u doorgestuurd (*). Noteer dat uw reservatie pas volledig is afgerond na betaling van het overeenkomstige bedrag tav DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 + vermelding "LEENDERS" + NAAM + aantal kaarten (*) Het ticket vermeldt de status 'niet betaald'. Dit om u voldoende tijd te geven de overschrijving af te ronden. Van zodra dit is gebeurd, wordt dit ook in onze database correct geregistreerd. U ontvangt daarover echter géén update via mail.

    € 12,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page