top of page

za 15 feb

|

Comedy Kelder (Kasteel Scheldevelde)

JOOST VAN HYFTE - Uitgekookt (Try-Out)

Joost Van Hyfte brengt met zijn humor op een bedje van "gastroseksueel entertainment" heerlijke comedy waarbij je grààg op de eerste rij wil zitten. Na 'KOK' en zijn gesmaakte 'Gastroseksueel' en 'Crisiskok' staat de goedgemutste kok alweer klaar om je te verlekkeren met een heerlijk nieuwe show!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
JOOST VAN HYFTE - Uitgekookt (Try-Out)
JOOST VAN HYFTE - Uitgekookt (Try-Out)

Tijd & Lokatie

15 feb 2020, 19:30

Comedy Kelder (Kasteel Scheldevelde), Kasteellaan 41, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

OVER JOOST VAN HYFTE

Joost werd na zijn studies aan de Hotelschool Ter Duinen een succesvol restauranthouder, maar kon de lokroep van het podium niet weerstaan en startte een stand-up carrière bij de Belgische Improvisatie Liga. Nadien won hij de 123 Comedy Cup in 2006, bereikte hij de finale van Humo's Comedy Cup en maakte hij een gesmaakte passage in Comedy Casino Cup op Canvas. 

De eerste zaalshow 'KOK', was meteen een schot in de roos, gevolgd door 'Gastroseksueel' en  'Crisiskok'. Daarnaast is hij vaak te zien, te horen of te lezen via diverse media. De opvolger van zijn zaalshow Crisiskok zit momenteel nog volop in de kooppotten. Gelukkig mogen we de titel wél al stiekum verklappen; die wordt 'Uitgekookt'.

Wees er maar zeker van dat Joost  nog heel wat recepten uit zijn koksmuts weet te toveren met zijn unieke uitgekiende, razendsnelle humor! En ja hoor, hij gaat er terug met zoveel energie tegenaan, dat je er zélf gelukkig van zal worden! 

Wij zijn alvast benieuwd of Joost jou bleu, saignant, à point of bien cuit zal bakken ... !

website Joost Van Hyfte

DEUREN: 19:30

AANVANG: 20:00

Er zijn geen gereserveerde plaatsen

Kaarten

  • JOOST VAN HYFTE - Uitgekookt

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt. Ook wanneer u de optie 'Manuele Betaling' (=via overschrijving) selecteert! Pas dan wordt uw reservatie geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na registratie meteen via mail aan u gestuurd (*). Kiest u voor 'Manuele Betaling', vergeet dan niet aansluitend het overeenkomstige bedrag te storten tav: DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 + vermelding "JOOST VAN HYFTE + uw NAAM + aantal kaarten"

    € 12,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page