top of page

za 19 nov

|

Ontmoetingscentrum Polderbos

LIEVEN SCHEIRE - "Artificiële Intelligentie"

Een entertainende theatershow over deze wonderlijke nieuwe vorm van software, die nu al overal om ons heen is. Zal jij ooit vragen aan je huiscomputer wat je aan moet trekken voor een bepaalde gelegenheid? De kans is groot ...

Helaas, deze registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
LIEVEN SCHEIRE - "Artificiële Intelligentie"
LIEVEN SCHEIRE - "Artificiële Intelligentie"

Tijd & Lokatie

19 nov 2022 20:00 – 21:30

Ontmoetingscentrum Polderbos, Polderbos 20, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

Zal de rechter zich ooit laten adviseren door Artificiële Intelligentie om een strafmaat te bepalen? Ja, en wel binnenkort. Zal jij persoonlijk ooit bereid zijn een A.I.-systeem te gehoorzamen? Dat doe je nu al, als je naar Spotify luistert, een Waze-route volgt of de spam uit je mails laat filteren.

Wat is dat nu eigenlijk, die Artificiële Intelligentie waar zoveel om te doen is? Maar vooral: wat is het niet? Zijn het computers die kunnen denken zoals wij? Neen, nog lang niet, en misschien wel nooit. Maar A.I. geeft computers en apps wel vaardigheden die ze tot nu toe nooit gehad hebben: gezichten herkennen, voorwerpen benoemen, menselijke taal begrijpen en ook spreken, tot zelfs het voorspellen van menselijk gedrag.

Deze nieuwe kunstjes van de computer leiden tot verbluffende mogelijkheden, die langzaam maar zeker zichtbaar worden in ons dagelijkse leven en in onze samenleving.

Volgens sommigen is A.I., in combinatie met robotisering, het laatste puzzelstukje tot een volledig geautomatiseerd luilekkerland. Fully Automated Luxury Communism, all watched over by machines of loving grace.

Of het zo’n vaart zal lopen, is verre van zeker. Maar dat A.I. vandaag al alomtegenwoordig is en ons leven verregaand zal veranderen in de nabije toekomst, dat staat vast.

In deze show maak je op een entertainende manier kennis met deze nieuwe superheld van de technologie. Je krijgt een blik op hoe het allemaal werkt, wat het nu al kan en wat het in de toekomst zal kunnen. Een eerste ontmoeting met iets wat binnenkort misschien je nieuwe vriend, butler, adviseur, psycholoog, personal trainer of beschermengel wordt: Artificiële Intelligentie.

Meer info: 

DEUREN: 19:30

AANVANG: 20:00

Er zijn geen gereserveerde plaatsen

Meer practische informatie: www.depinteleeft.be/faqs

Regie: Ludo Hoogmartens

Foto: Jelle Veermeersch

Kaarten

Prijs

Aantal

Totaal

  • LIEVEN SCHEIRE

    € 16,00

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt ! Enkel zo wordt uw reservatie correct geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na betaling meteen en automatisch aan u verzonden via mail. Vragen? info@depinteleeft.be

    € 16,00

    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page