top of page

vr 01 mrt

|

Ontmoetingscentrum Polderbos

MARTHA + (VP) Marie De Graeve - ism Funky Femma

Martha gaat over sprookjes, maar de donkere kant ervan. Zangeres Merel Cappaert staat daarbij centraal, maar vindt in haar begeleidingsband de perfecte "match" om de unieke sfeer-met-een-rood-kapje ook muzikaal te vertalen ... Daarom ook de perfecte 'blend' met Marie De Graeve als voorprogramma.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
MARTHA + (VP) Marie De Graeve - ism Funky Femma
MARTHA + (VP) Marie De Graeve - ism Funky Femma

Tijd & Lokatie

01 mrt 2019, 20:00

Ontmoetingscentrum Polderbos, Polderbos 20, 9840 De Pinte, België

Guests

Over het evenement

Martha, zijn gelijkgestemde muzikanten, die onder Gentse hemel van een muzikale schets samen een organische song maken. Geïnspireerd door een gekend of minder gekend verhaal.

De zachte stem van Merel Cappaert is daarbij de leidraad waarrond de band een muzikaal lappendeken breidt. Veelal warm en zacht, soms ook met kleine weerbarstige kantjes.

Maar altijd in functie van "Het Verhaal" die de song in zich draagt.

website: MARTHA

Het voorprogramma wordt gebracht door Marie De Graeve - zeg maar "ons" lokale singersongs-deerne - die al menig hart wist te veroveren met haar eigenzinnig engelenstem. Wees gerust, Marie en begeleidende gitarist Amaury Sonneville, zullen je niet zachtjes in slaap wiegen. Daarvoor hebben ze een arsenaal topsongs klaarzitten die u nog nooit in die gedaante hebt mogen proeven.

Wolfjes in schapenvacht ... Of zijn dat dan "welpjes in lamsvacht" ... ?

Dit evenement gaat door in nauwe samenwerking met FUNKY FEMMA

Kaarten

 • MARTHA + Marie (VP)

  Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt. Ook wanneer u de optie 'Manuele Betaling' (=via overschrijving) selecteert! Pas dan wordt uw reservatie geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na registratie meteen via mail aan u gestuurd (*). Kiest u voor 'Manuele Betaling', vergeet dan niet aansluitend het overeenkomstige bedrag te storten tav: DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 + vermelding "MARTHA + NAAM + aantal kaarten"

  € 8,00
  Verkoop geëindigd op
 • MARTHA + MARIE (VP) - 21j.

  Dit is een specifiek ticket voor jongeren (-21j). Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt. Ook wanneer u de optie 'Manuele Betaling' (=via overschrijving) selecteert! Pas dan wordt uw reservatie geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na registratie meteen via mail aan u gestuurd (*). Kiest u voor 'Manuele Betaling', vergeet dan niet aansluitend het overeenkomstige bedrag te storten tav: DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 vermelding: MARTHA -21 + NAAM + # kaarten

  € 5,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page