top of page

za 21 dec

|

Ontmoetingscentrum Polderbos

PART OF YOU

Laat je betoveren door 10 zangers en zangeressen die - gesteund door live band - de verbondenheid tussen mensen vertalen vanuit een selectie prachtige musical- en popnummers.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
PART OF YOU
PART OF YOU

Tijd & Lokatie

21 dec 2019, 19:30

Ontmoetingscentrum Polderbos, Polderbos 20, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

‘Part of You’ -  in organisatie van Phebe Vanderstraeten - is een benefietconcert tvv Care4AYA met lgositieke steun van DE PINTE Leeft!

Het concert mag voor Phebe dan wel een erg persoonlijke inspiratie en drijfveer hebben, het doel van de avond raak iederéén! Elk individu in de zaal zal zich aangesproken voelen door het verhaal van verbondenheid tussen mensen en het belang van relaties. De impact van liefde en vriendschap als een rode draad doorheen de avond ...  

En het wordt nòg mooier, als je weet dat de opbrengst van het evenement integraal wordt geschonken aan Care4AYA! 

De organisatie die zich inzet voor jongeren en jongvolwassenen met kanker en daarbij vooral inzet op een betere zorg voor deze kwetsbare doelgroep, de ondersteuning van onderzoek en het organiseren van opleidingen aan zorgverleners. 

Meer info: www.care4aya.be

Practisch:

  • Deuren: 19:30
  • Aanvang: 20:00

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je toch je steentje bijdragen aan Care4AYA? Koop dan steunkaarten! 

Stuur een mailtje naar partofyou@outlook.be en vermeld daarbij dudelijk het aantal kaarten (€10,-/kaart)   

Kaarten

  • "PART OF YOU"

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt. Ook wanneer u de optie 'Manuele Betaling' (=via overschrijving) selecteert! Pas dan wordt uw reservatie geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na registratie meteen via mail aan u gestuurd (*). Kiest u voor 'Manuele Betaling', vergeet dan niet aansluitend het overeenkomstige bedrag te storten tav: DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 + vermelding "PART OF YOU" + uw NAAM"

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page