top of page

do 25 nov

|

Kerk - De Pinte

SIOEN PLAYS GRACELAND - akoestische kerkentour

“Sioen plays Graceland” tourde in uitgebreide bezetting (11 muzikanten on stage) in 2017 en 2018 al succesvol langsheen de Vlaamse culturele centra. Alle 45 concerten waren toen uitverkocht. Met een nieuwe intieme bezetting gaat Sioen in 2021 opnieuw op tournee langsheen de mooiste kerken.

De registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 SIOEN PLAYS GRACELAND -  akoestische kerkentour
 SIOEN PLAYS GRACELAND -  akoestische kerkentour

Tijd & Lokatie

25 nov 2021, 19:30 – 21:30

Kerk - De Pinte, Kerkplein, 9840 De Pinte, België

Guests

Over het evenement

Voor het “Festival Van Vlaanderen in GENT”, met als centrale thema 'Roots', werd Sioen in 2016 gevraagd om het legendarische album 'Graceland' van Paul Simon te vertolken. Hier ging hij met graagte én succes op in. 

Naast zijn vaste band nodigde hij opnieuw de Zuid-Afrikaanse backing vocals uit van zijn project 'Calling up Soweto', met naast N'Faly Kouyaté uit Guinee (Afro Celt Sound System) nu ook Rony Verbiest op accordeon en saxofoon.

Dit unieke concert in de Capitole (Gent) werd door pers en publiek bijzonder enthousiast onthaald en kreeg daarom een vervolg in de Vlaamse culturele centra met 45 uitverkochte concerten in 2017 en 2018. 

In het najaar van 2021 gaat Sioen met een nieuwe intieme bezetting opnieuw op tournee langsheen de mooiste kerken. Een exclusieve én unieke ervaring die jou ongetwijfeld zal weten te beroeren!

Meer info: 

Frederik Sioen: stem, piano, gitaar 

Mirko Banovic: contrabas & basgitaar 

Stella Khumalo: backing vocals 

Duduzile Majola: backing vocals Vuyo Tshuma: backing vocals 

Vus’umuzi Nhlapo: backing vocals

DEUREN: 19:30

AANVANG: 20:00

Er zijn geen gereserveerde plaatsen

Kaarten

  • SIOEN PLAYS GRACELAND

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt ! Enkel zo wordt uw reservatie correct geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na betaling meteen en automatisch aan u verzonden via mail. Vragen? info@depinteleeft.be

    € 25,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page