top of page

za 19 okt

|

Comedy Kelder (Kasteel Scheldevelde)

STEVEN MAHIEU - Full Contact Tour (Try-Out)

Geef toe, niemand is te overtuigen met een tekstje over de inhoud van een nieuwe voorstelling. Laten we daar dus geen inkt aan verspillen. De ‘Full Contact Tour’ is de vierde zaalshow van Steven Mahieu en toont de comedian op zijn best: heftig*.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
STEVEN MAHIEU - Full Contact Tour (Try-Out)
STEVEN MAHIEU - Full Contact Tour (Try-Out)

Tijd & Lokatie

19 okt 2019, 19:30

Comedy Kelder (Kasteel Scheldevelde), Kasteellaan 41, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

* “heftig” in Van Dale:

1 driftig, onstuimig (in woord of gebaar)

2 hevig, krachtig, fel

3 erg goed, leuk

De ‘Full Contact Tour’ start eind 2109 langsheen heel wat comedypodia in alle centrumsteden, om daarna uit te zwermen naar de rest van Vlaanderen: in grote en kleine theaterzalen, van Hamont-Achel tot Koksijde.

Jij kan één van de finale try-outs "live" meemaken in onze Comedy Kelder in De Pinte!

OVER STEVEN MAHIEU

Op dertien jaar tijd is Steven Mahieu uitgegroeid tot een vaste waarde: volle zalen, lovende recensies en steeds maar groeiend publiek. Zijn debuut ‘MAHIEUSTUEUS’ won de jury- én publiekprijs op Humorologie. Zijn volgende, ‘Maniak’, bevestigde met vier sterren in alle pers. Drie jaar later leverde hij ‘Zonder Filter’ af en ook deze werd lovend onthaald. VRT NWS sprak zelfs van “het beste wat hij al gemaakt heeft”.

Hoe langer hoe meer weet Steven waar hij voor gemaakt is: onder de huid proberen te kruipen van zichzelf en zijn publiek. Je zal hem niet snel op televisie zien of in een of andere videoblog. Hij voelt zich het best met het pure spul: het podium.

Meer info: website Steven Mahieu

Video Teaser Full Contact Tour

Kaarten

  • STEVEN MAHIEU - Full Contact

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt. Ook wanneer u de optie 'Manuele Betaling' (=via overschrijving) selecteert! Pas dan wordt uw reservatie geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na registratie meteen via mail aan u gestuurd (*). Kiest u voor 'Manuele Betaling', vergeet dan niet aansluitend het overeenkomstige bedrag te storten tav: DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 + vermelding "STEVEN MAHIEU + uw NAAM + aantal kaarten"

    € 12,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page