za 02 feb. | Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP)

SVEN DE LEIJER - IS/SPEELT CONTENT

Sven de Leijer is content. Om allerlei redenen. Oké, hij zit nog altijd met een klein hoestje, en die aannemer belt maar niet terug, maar hij mag niet klagen. Sterker nog: Sven wil niet klagen. Want hij is ook dankbaar.
Registratie is afgesloten
SVEN DE LEIJER - IS/SPEELT CONTENT

Tijd & Lokatie

02 feb. 2019 20:00
Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP), Polderbos 20, 9840 De Pinte, België

Over het evenement

Sven de Leijer is content. Om allerlei redenen.

Oké, hij zit nog altijd met een klein hoestje, en die aannemer belt maar niet terug, maar hij mag niet klagen. Sterker nog: Sven wil niet klagen. Want hij is ook dankbaar.

Dat zal hij de avond zelf wel herhalen, tenzij hij het vergeet. Herinner hem er dan zeker aan! En omdat hij erop staat dat het niet alleen zijn avond wordt, maar ook en vooral die van de toeschouwers, is hij zeer benieuwd waarover het publiek het graag wil hebben. Als DJ kent hij namelijk het belang van verzoeknummers.

Sven de Leijer werd in De Laatste Show bekend als de beroemdste publieksopwarmer van het land. Hij presenteerde Achter De Rug op VIER, is één van de presentatoren van Hotel Römantiek (VIER), en is ook te zien als politiek verslaggever in De Ideale Wereld op Canvas. In zijn vrije tijd wast hij zijn auto. Zijn buren vinden het hoog tijd dat hij zijn gras eens maait. Sinds vorig jaar eindelijk te zien in de volavondvoorstelling die hij al veel langer verdient. En dat mensen op Sven zaten te wachten, was duidelijk.

foto: Tom Bertels

Kaarten
Prijs
Aantal
Totaal
  • ZITPLAATS - SVEN DE LEIJER
    €19
    €19
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement