top of page

za 24 nov

|

Comedy Kelder - Kasteel Scheldevelde

VEERLE MALSCHAERT - DEEL MIJ (Try-Out)

Hier sta ik. Met mijn hart in mijn handen, sta ik hier voor u. Want ik wil mij delen. Met u. En met u en u en u. Ge krijgt allemaal een stukje. Er is genoeg voor iedereen. Deel mij, deel u en puzzel ons weer samen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
VEERLE MALSCHAERT - DEEL MIJ (Try-Out)
VEERLE MALSCHAERT - DEEL MIJ (Try-Out)

Tijd & Lokatie

24 nov 2018, 20:00

Comedy Kelder - Kasteel Scheldevelde, Kasteellaan, 9840 De Pinte, België

Guests

Over het evenement

Veerle Malschaert is eenzaam! Zo, het taboe is doorbroken. Iedereen mag het weten, nee iedereen moét het weten, want Veerle heeft er genoeg van. In haar nieuwe onewomanshow gaat ze de eenzaamheid te lijf, de hare én de uwe. Geef toe, u bent het ook, eenzaam, verschrikkelijk zelfs. We kamperen gezellig met z'n allen op sociale netwerken, maar we leven en sterven eenzamer dan ooit.

Veerle doorbreekt de vervreemding en de afstandelijkheid door de eenzaamheid binnenste buiten te keren. Ze geeft u haar hart in handen. Leg het uwe ernaast, doe ze beide weer sneller slaan!

Deel mij is een tragikomische voorstelling over chronisch contacttekort, koddige kuddedieren en bange buitenstaanders, vrolijke virtuele vrienden, trouwen met jezelf en eenzaamheid tot de dood ons scheidt.

Veerle Malschaert zal een uitbundig nieuw licht werpen op de duistere kwestie van onze verborgen verlatenheid. Veerle wordt uw vriendin voor het leven.

Met deze standup comédienne van de bovenste plank, trekken we voluit de kaart van "Sterke Vrouwen @ DE PINTE leeft! "

En of ze hun mannetje kunnen staan ... !! Wij zijn alvast overtuigd!

Jij ook ... ?

PERS: Als kunst een persoonlijke expressie is van de diepste gevoelens, is er zelfs geen vergelijking mogelijk. Dan scoort Malschaert per definitie een stuk beter, als comédienne èn als actrice. De eerste mannelijke comedian die zich zo blootgeeft, moet allicht nog geboren worden.'

(Karel Michiels, De Standaard)

Kaarten

  • ZITPLAATS - VEERLE MALSCHAERT

    Zorg dat u de online registratie volledig doorloopt. Ook wanneer u de optie 'Manuele Betaling' (=via overschrijving) selecteert! Pas dan wordt uw reservatie geregistreerd in onze systemen. De kaarten worden na registratie meteen via mail aan u gestuurd (*). Kiest u voor 'Manuele Betaling', vergeet dan niet aansluitend het overeenkomstige bedrag te storten tav: DE PINTE LEEFT! vzw BE64 7350 3746 7852 + vermelding "AFTER WORK PARTY" + NAAM + aantal kaarten

    € 14,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page