top of page

vr 24 jan

|

Kerk De Pinte

YEVGUENI - 20°20°20° - "Morgen Verse Sneeuw

“Ligt er morgen verse sneeuw?” Verwijzend naar deze belangrijke zin uit de titelsong van hun laatste album “Tijd is Alles”, trekt Yevgueni deze winter met een heel bijzondere tournee langs 30 kerken doorheen Vlaanderen. Ook de kerk van De Pinte staat op het programma en daar zijn we erg fier op!

Tickets Are Not on Sale
See other events
YEVGUENI - 20°20°20° - "Morgen Verse Sneeuw
YEVGUENI - 20°20°20° - "Morgen Verse Sneeuw

Tijd & Lokatie

24 jan 2020, 20:00

Kerk De Pinte, Kerkplein, 9840 De Pinte, Belgium

Guests

Over het evenement

In 2020 viert de band zijn twintigjarig bestaan. En de aanloop daarnaartoe leek meteen ook het goeie moment voor iets anders. Iets speciaals. Drums en elektrische gitaren worden even achterwege gelaten, een paar maanden congé voor Stef en Patrick dus. Een cello (Seraphine Stragier) en een viool (Jeroen Baert) vervoegen de rangen, aangevuld met toetsen, akoestische gitaren en hier en daar een streepje bas. (Klaas, Geert & Maarten)

Een unieke, nooit geziene bezetting. Maar daardoor ook een andere, eigenzinnige songkeuze. Yevgueni kiest uit het eigen repertoire zijn persoonlijke favorieten en dan vooral de nummers die dit nieuwe jasje het beste passen. Nooit eerder gespeelde en gehoorde arrangementen, telkens in een uitzonderlijk, en zorgvuldig uitgelicht decor: Yevgueni toont zich van zijn meest ingetogen kant.

Op deze unieke manier loodst Yevgueni u door zijn twintigjarige bestaan. Met nooit eerder vertelde verhalen, met nog meer ontroering, maar daarom niet met minder humor.

En af en toe – waarom niet – met de gekende ambiance.

De titel “Morgen verse sneeuw” kijkt niet toevallig op beloftevolle wijze naar de toekomst. Want als het van de band afhangt is dit jubileumjaar allesbehalve een eindpunt.

Morgen verse sneeuw! 

Bezetting:

Klaas Delrue (zang, akoestische gitaar)

Geert Noppe (toetsen, zang)

Maarten Van Mieghem (akoestische gitaar, bas, zang) 

Seraphine Stragier (cello)

Jeroen Baert (viool)

Meer info: website YEVGUENI

DEUREN: 19:30

AANVANG: 20:00

Deel dit evenement

bottom of page